Delta i gudstjänsten

Vi samlas för att fira gudstjänst tillsammans!

Hösten startar igång och vi samlas för att be, lovsjunga, inspireras, dela gemenskap och fyllas av Guds liv.  Det är möjligt att samlas på plats igen.

Kyrkorna är indelade i sektorer vilket gör det tryggt att delta i gudstjänsten. Under gudstjänsten har vi säkerhetsavstånd, upprätthåller god handhygien samt uppmuntrar till användning av munskydd!  Ifall du inte har möjlighet att delta på plats kan du även följa med var du än befinner dig. På din dator, en surfplatta eller på din telefon. Gudstjänsten visas som direktsändning på Petrus facebook-sida, kl. 10 och Puls-gudstjänsen via Petrus YouTube kl. 15.30. Du kan se gudstjänsterna via länken även om du inte har ett eget facebook-konto. Du hittar oss HÄR.

Gudstjänsttider

10.00 Högmässa i Munksnäs kyrka. Söndagsskola för barn. Sänds digitalt.

12.00 Högmässa i Åggelby gamla kyrka

15.30 Puls-gudstjänst i Petruskyrkan. En dynamisk gudstjänstgemenskap för alla åldrar. Barnkyrka och CoolKids för barnen.

Förbön och tack

Varannan tisdag kl. 19, start 14.9: De tvåspråkiga förbönsgudstjänsterna fortsätter på plats i Munksnäs kyrka. Kvällen sänds även via Facebook så du kan delta online. Du kan sända in dina böneämnen till oss på . Förbönstelefonen öppen må kl. 14.30-16.30, ons kl. 18-20, 09-23407171. Mer info om förbönsgudstjänsterna: Förbön och Tack.

Gudstjänsterna kommer att visas på Petrus facebook-sida HÄR.