Petrus Församlings Skriftskola

Välkommen med på Petrus församlings skriftskola och skriftskolläger på Lekholmen! Skriftskolorna är i full gång för året 2020. Här finns information om den pågående skriftskolan. Ifall du redan nu är intresserad av skriftskolan 2021, kan du ta kontakt direkt med församlingens ungdomsteam!

Om du har frågor kring skriftskolan kan du kontakta vår skriftskolteolog Jonathan Silfverberg på  eller tel 050-591 8795. Ni kan också kontakta församlingens ungdomsarbetsledare Ida-Marie Skogvik, via  eller tel 050-522 8684

Skriftskolorna 2020

Info om pågående skriftskolor. I samband med startdagarna delade vi ut ett häfte med detaljerad information om de pågående skriftskolorna. Där finns information om vårerns skriftskola, konfirmationerna och andra viktiga tider och träffar under skriftskolan. Du kan ladda ner häftet här under:

Infohäfte Skriftskolan 2020

Obs. Lägergrupp 2 är indelad i två grupper: Grupp A som består av konfirmander med efternamn som börjar med bokstav A-J, och grupp B, som består av konfirmander med efternamn som börjar med bokstav K-Ö.

Viktiga tider för lägergrupperna 2020