Hemgrupp

För att du ska få växa och må bra behöver också du tillfällen där du får dela livet med andra. I en hemgrupp finns det plats för dog, för dina frågor och tankar.

Ända sedan de allra första kristna har de troende samlats i hemmen för att dela livet, be och äta tillsammans. Under de första 200 åren av kyrkans historia fanns det inte ens några kyrkobyggnader att gå till. Att samlas i hemmen var den självklara och naturliga platsen att träffas på.

Kom med i en hemgrupp

Vad gör man på en hemgrupp?

En hemgrupp är en grupp på 5-12 personer som brukar träffas ibland för att umgås, tala om livet och kanske be tillsammans. Man kan träffas hemma hos nån, på ett café eller var som helst. Det finns grupper med lite olika betoning och grupperna kan även kallas bönegrupp, bibelgrupp, cellgrupp osv.

En hemgrupp är ett enkelt och trevligt sätt att utforska vad tron handlar om och lära känna andra kristna. Alla är varmt välkomna med.

Ta kontakt med BENJAMIN och kom och pröva på!

Här nedan finns ett exempel på hur en hemgrupp kan se ut. Det är några tjejer som brukar träffas hemma hos Edith. I församlingen finns det grupper för alla olika åldrar.

Ett exempel på en hemgrupp. En film av Rufus Hedengren