Barn och familjer

Kom med i PETRUS KIDZ på facebook så vet du vad som händer! Du kan vara med på andakter och vara en del av gemenskapen via Petris kidz på Facebook. Vi ses!

Hösten 2020

Välsignelse inför skolstart 12.8

Välkommen till Petruskyrkan 12.8 på pizza kl.17 och välsignelse kl.18. Anmäl er till Anne Koivula, så vi kan beräkna pizzamängden så att det räcker åt alla. Under välsignelsetillfället samlas familjerna i kyrkan för att tillsammans med församlingen be Gud att ta hand om de nya skoleleverna. Välsignelse betyder att vi tillsammans ber Gud om allt gott: trygghet, hälsa, glädje, vänner och allt som vi tycker att är viktigt. Välkommen med hela familjen och faddrar!

Musiklek i Haga och Malm

Kom med på en rolig förmiddag med lek, sång och musicerande för er med barn 0–5 år. Efteråt äter vi litet mellanmål. Malms kyrka, tisdag kl. 10 fr.o.m. 8.9 och Hagasalen, torsdag kl. 10 fr.o.m. 10.9. Kom med på en teaser av musikleken några gånger i augusti ute i parken! Hör mer på facebook i Petrus Kidz-gruppen.

Knattekyrka

De omtyckta knattekyrkorna får fortsättning! 13.9 och 25.10 kl.10 är alla barnfamiljer välkomna till Petruskyrkan på en rolig förmiddag för barn. Träffa andra familjer, sjung roliga sånger och ta del av en spännande bibelberättelse. Efteråt blir det mat och lek i barnrummet. Kom med hela familjen!

Barnkören

Sjung och ha roligt tillsammans! Barnkören samlas onsdag eftermiddagar efter skolan i Petruskyrkan kl. 15-16. Välkommen med om du tycker om att sjunga. Barnkören uppträder ibland på t.ex. Knattekyrkan dit hela familjen är välkommen med att lyssna. Mer info och anmälan till Peter Hilli. Barnkören startar 9.9.