Barn och familjer

Kom med i PETRUS KIDZ på facebook så vet du vad som händer! I gemenskapen via Petris kidz på Facebook hör du de nyaste uppdateringarna om barnarbetet i Petrus. Vi ses!

Barnläger 6 – 10 juni kl. 9 – 16

Häng med på församlingens populära dagläger för barn 6–11 år! 6 – 10 juni kl. 9 – 16 i Petruskyrkan, Skogsbäcksvägen 15 i Månsas.

Vi leker, sjunger, pysslar, busar, lär oss mer om Gud och får förstås massor av nya kompisar. Programmet startar kl. 9 och slutar kl. 16 varje dag.

Vid behov kan barnen lämnas redan 8.45 och hämtas kl 17. Det finns plats för 30 barn på lägret.

På fredagen kl. 16 avslutas lägret med en fest för familjerna där barnen medverkar. Vi bjuder på hot dog och nåt sött.

Barn över 12 år kan i mån av utrymme få hänga med som hjälpledare och betalar ingen avgift.

Anmälan

Du kan anmäla ditt barn via länken under. Avgiften för lägret är 50€, följande syskon 35€.

Anmälan: https://forms.gle/JeCocmKaH8CTYbcR9

Har du frågor? Hör av dig till .

Ps. Känns avgiften utmanande? Anmäl dig ändå! Församlingen hjälper gärna med bidrag vid behov.

Musiklek 2022

Musikleken på tisdagar i Malm och torsdagar i Södra Haga, välkommen med i vårt glada gäng! Musikleken är speciellt för dig med barn 0-5år. Vi sjunger och leker tillsammans, och umgås efteråt en stund tillsammans. Har du frågor? Kontakta församlingspastor Anne Koivula (@evl.fi; tel. 050 342 9990).

Barnens söndag

Söndagen är dagen då vi som församling samlas för att fira tillsammans! Under gudstjänsten har barnen eget program med lek, pyssel och bibelberättelser som passar dem.

• kl. 10 Söndagsskola i Munksnäs i samband med Högmässan
  • kl. 15.30 Barnkyrka och CoolKids i Petryskyrkan i samband med Puls-gudstjänsten.

Knattekyrka

Välkommen till Petruskyrkan på en rolig söndag förmiddag för hela familjen! Knattekyrkan ordnas några gånger per termin och är en möjlighet att samlas och träffa andra barnfamiljer, sjunga och leka tillsammans och lyssna på spännande bibelberättelser. Efteråt äter vi lunch tillsammans! Kom gärna med hela familjen, och ta med även far- eller morföräldrar! Knattekyrkan ordnas 3.4 kl. 10 i Petruskyrkan