Barn och familjer

Kom med i PETRUS KIDZ på facebook så vet du vad som händer! P.g.a de rådande restriktionerna kan vi tyvärr inte ses fysiskt just nu. Följ med facebook och hemsidan för uppdaterad information. Du kan vara med på andakter och vara en del av gemenskapen via Petris kidz på Facebook där du får aktuell info om allt som händer. Vi ses!

Våren 2021

Musiklek på zoom

Musiklek på Zoom torsdagar 18.2 och 25.2 kl. 10–10.30. Om restriktionerna fortsätter i mars får vi fortsätta med musikleken online även då. Det blir några sånger (ca. 5, flera sånger orkar barnen inte följa med på distans ) och fri samvaro. Nya familjer är välkomna med och man kan också delta även om barnet skulle råka sova just då – så får du träffa oss andra. Ta med en sjal/ett färggrant tyg och en maracas (en kryddburk med ris eller makaroni fungerar bra). Kom med via denna länk: Musiklek på zoom
Passcode: 1234

Online-söndag för barn

Online-träff för barn varje söndag kl. 9 (ca. 30 min.) på Zoom under den tid det inte är möjligt att samlas till Puls, barnkyrka och Cool kids. Träffen tar ca. 30 minuter. Alla barn är välkomna! Vi lyssnar på och pratar om bibelberättelser, ber tillsammans och har det roligt. Undervisningen sker mest med tanke på barn från 6 år uppåt men även yngre barn är mycket välkomna. Vid mån av möjlighet delar vi oss i två grupper under träffen och då kan de yngsta få undervisning och gemenskap med jämnåriga barn. Om du har frågor, kontakta församlingspastor Anne Koivula. Välkommen! Kom med på zoom via denna länk: Zoom-träff för barn
Passcode: 1234 handavtryck

Musiklek i Haga och Malm

Kom med på en rolig förmiddag med lek, sång och musicerande för er med barn 0–5 år. Efteråt äter vi litet mellanmål. P.g.a. de rådande restriktionerna börjar musikleken senare. Ifall möjligt i februari. Malms kyrka, tisdag kl. 10 19.1–11.5 (ej 23.2) och Hagasalen, torsdag kl. 10 21.1–13.5 (ej 25.2). Hör mer på facebook i Petrus Kidz-gruppen eller av Anne Koivula, .

Knattekyrka

De omtyckta knattekyrkorna får fortsättning! 25.4 kl.10 är alla barnfamiljer välkomna till Petruskyrkan på en rolig förmiddag för barn. Träffa andra familjer, sjung roliga sånger och ta del av en spännande bibelberättelse. Efteråt blir det mat och lek i barnrummet. Kom med hela familjen!

Barnkören

Sjung och ha roligt tillsammans! Barnkören samlas onsdag eftermiddagar efter skolan i Petruskyrkan kl. 15-16. Välkommen med om du tycker om att sjunga. Barnkören uppträder ibland på t.ex. Knattekyrkan dit hela familjen är välkommen med att lyssna. Mer info och anmälan till Mathias Sandell.

sommarläger för barn 7-11.6.2021

Häng med på församlingens populära dagläger för barn 6–11 år! Vi leker, sjunger, pysslar, busar, lär oss mer om Jesus och får förstås massor av nya kompisar. Programmet startar kl. 9 och slutar kl. 16 varje dag. Någon av ledarna är på plats 8.45, så barnen kan komma in redan innan 9 vid behov. Avgift 50€, följande syskon 35€. Det finns plats för 30 barn på lägret, men vi följer med rekommendationerna för gruppstorlekar. Vi följer med de allmänna rekommendationerna och hoppas att det är möjligt att ordna lägret i sommar!

Mer info och anmälan hittar du här: Petrus barnläger 2021
Har du frågor? Hör av dig till
.