Om oss

Vi är en dynamisk och mångsidig församling i norra och västra Helsingfors, som vill följa Jesus och se världen och människoliv förvandlade av honom.
petrus vision, man med kikare

mission

Vi är en del av Guds plan att förändra världen, ett människoliv i taget, genom att vara lärjungar som gör lärjungar.

vision

Vi tror att Gud skapat oss för ett liv som helhet och vi vill leva ut det livet.

kvinna med upplyfta händer

Ett liv nära Gud

Vi möter Gud ansikte mot ansikte, fylls av liv och förvandlas genom att höra och följa Hans röst och ord.

Ett liv i gemenskap

Vi upptäcker livet med Jesus tillsammans och ser nätverk av levande gemenskaper växa fram.

Ett liv som gör skillnad

Vi lever modigt ut Guds verklighet genom att visa radikal godhet, ge vidare det vi fått och se liv förvandlas.

värderingar

tillsammans

Vi är församling tillsammans.Vi behöver varandra och alla har något värdefullt att bidra med. Vi tror på äkta relationer och väljer att älska varandra. Livet blir större när vi delar det.

generositet

Gud är generös – allt vi har är en gåva från honom. Alla har fått tid, talanger och tillgångar. Vi vill ge vidare av det vi har för att välsigna andra. Vi väljer att leva i godhet och visa kärlek till alla.

glädje

Vi skrattar ofta och gärna tillsammans. Vi uppmuntrar och gläds med andra. Vi firar det goda Gud gör utan att blunda för det som gör ont i livet.

kreativitet

Gud skapar ständigt nytt. Han har gett oss av sin kreativitet. Vi vill upptäcka våra gåvor, växa i våra talanger och använda dessa för Guds rike. Vi hittar nya vägar, skapar kreativa lösningar och bryter ny mark inom kultur, konst och samhälle.

skapa fred

Gud vill hela och upprätta.Vi är kallade att skapa fred. Vi välsignar och talar gott om andra. Vi ber för helande, helhet och upprättelse. Vi tror på Guds helande kraft i relationer, i familjer och i världen.

Jesus exempel och undervisning är grunden för allt vi gör. Hans exempel är enastående. Han visar ett liv med frid och frihet. Vi tror att han visar det allra bästa sättet att leva, för oss och vår värld. Du kan läsa mer om honom HÄR. Kom gärna in på en kopp kaffe så kan vi tala mer, eller ta kontakt om du vill ha mer information
”Vi är en församling som vill följa Jesus och förvandla världen genom tro, hopp och kärlek. Kom med du också!”