Understöd missionsresa till Rumänien

Petrus lärjungaskola Transform är på väg på en missionsresa i början av maj till Rumänien, 160 km från den Ukrainska gränsen. De kommer att tillsammans med en lokal församling arbeta bland annat med det utsatta romafolket, en av Europas mest diskriminerade folkgrupper, hjälpa flyktingar från Ukraina och stöda det lokala arbetet både praktiskt och i bön. Du får gärna vara med och stöda resan ekonomiskt och genom bön!

Lärjungaskolan Transform

Transform är en ettårig skola i Petrus församling där vi gör en djupdykning i hur det kan se ut att följa Jesus. Under året får man undervisning om Bibeln, lärjungaskap, ledarskap och mission samtidigt som man vandrar nära varandra och lär sig att tjäna församlingen och människor utanför den på olika sätt.

Resan till Rumänien

Transform åker till den rumänska staden Constanta, som ligger vid Svarta havets kust ca 160 km från den Ukrainska gränsen. De kommer att stötta en lokal församling i det arbete de gör med att möta behov som finns i deras stad. De arbetar bland annat med det utsatta romafolket som är en av Europas mest diskriminerade folkgrupper. Församlingen har berättat att kriget i högsta grad har påverkat deras vardag i Constanta, dit mycket flyktingar har strömmat, och de är glada över få ta emot hjälp. Lärjungaskolan kommer att få hjälpa till på flyktinganläggningar dit speciellt barn och mammor anlänt och kommer att hjälpa dem med såväl praktiska projekt som att stöda dem i bön. Som församling önskar vi även kunna bidra till deras verksamhet ekonomiskt men en liten gåva ifall vi har möjlighet. 

Du kan bidra

Ifall du vill vara med och så in i resan och arbetet i Rumänien kan du göra det på olika sätt. Om du vill betala in en summa till resan kan du använda MobilePay eller bankgiro. Uppgifterna finns här nedan. Du får gärna även be för gruppens resa både innan och under resan. 

”Vi ser med iver fram emot resan och allt vi hoppas på att få vara med om under den. Kontakta oss gärna om du har frågor och vill veta mera! Guds rika välsignelse önskar vi dig! ” – Många kramar från transform gänget!

Petrus plus rf.

MobilePay: 35054
Konto: FI85 5780 0720 6009 28, OKOYFIHH

Märk betalningen med Transform missionsresa

Insamlingstillstånd RA/2021/1652