Sommaren i Petrus

Helsingfors visar sin bästa sida under sommaren! För dig som är i Helsingfors under sommarmånaderna ordnas Välkommen med på församlingens program under sommaren. För dig som är i Helsingfors

sommarblommor

Gudstjänster under sommaren

Varmt välkommen på gudstjänst under sommaren!

Högmässa

Söndagar kl. 10 i Åggelby gamla kyrka.
Söndagar kl. 13 i Munksnäs kyrka.

glada Människor utomhus

Sommarpuls

Söndagar kl. 15.30 utanför eller inne i Petruskyrkan beroende på väder. En avslappnad söndagssamling med undervisning, gemenskap och lovsång. Välkommen!

Midsommarens gudstjänster

Lördag 25.6 kl. 13 Gudstjänst i Munksnäs kyrka.
Söndag 26.6 kl. 10 i Åggelby gamla kyrka.

Sommargudstjänst på Björkebo 19.6

19.6 kl. 13 är det gudstjänst på församlingens lägergård Björkebo i Nummela. Gudstjänsten är en avslutning på SLEF:s sommarläger för barn, så du är välkommen med hela familjen! Vid behov ordnas skjuts från Munksnäs kyrka och Petruskyrkan. Inga gudstjänster i Åggelby och Munksnäs denna söndag.
Adress till lägergården: Hurrinpolku 18. Mer info av Ronny Thylin, ronny.thylin(a)evl.fi

Annat sommarprogram

Sommarcafé

7.6 och 23.8 kl. 13 i Petruskyrkan. Välkommen på kaffe, sommarstämning och litet program! Mer info av diakonissan Bodil Sandell.

Söndagsutflykt till Björkebo

19.6 kl. 13 ordnas en sommargudjstänst på Björkebo. Välkommen ut till församlingens lägergård med hela familjen. Gudstjänsten är en avslutning på SLEF:s sommarläger för barn. Mer info av Ronny Thylin, ronny.thylin(a)evl.fi

Bibeldagar i Houtskär 19-22.6.22

Välkommen på Bibeldagarna i Houtskär på Skärgårdsskolan med gemenskap och uppbyggelse av Guds ord! Bibeldagarna är för människor i alla åldrar som vill spendera ett veckoslut i Houtskär och fördjupa sig i Bibeln. Bibelstudieledare: Kyrkoherde emeritus Jan-Erik Sandström. Anmälan så snart som möjligt, senast men senast 31.5 till Petrus kansli eller till , tel. 0500-703 970.