Rotad i OrdetHitta en tro som håller. En gång i månaden tar Stig-Olof Fernström, Henrik Perret, Leif Nummela och Allan Franzén oss med på en resa där vi går djupare i Bibeln. Bibeln är Guds eget ord till oss människor. Hans sanning är evig och Han vill ge oss en tro som håller också när världen vacklar. Endast i Bibeln kan vi hitta en sådan hållbar tro. Kom med på resan du också!

Vi träffas måndagar i Malms kyrka kl. 18.00. Malms kyrka hittar du på Kommunalvägen 1, Helsingfors.

Hösten 2020

21.9 Stig-Olof Fernström: Efter döden
19.10 Henrik Perret: Krubban, korset och kronan
16.11 Allan Franzén: Hur leder Gud?
7.12 Henrik Perret: En annan JesusStig-Olof Fernström är en av Finlands ledande bibelkännare. Han verkade länge som kyrkoherde i Lukas församling. Under flera år var “Stiga” missionär i Senegal och översatte bibeln.

Leif Nummela är bekant för många i församlingen. Han är teol.mag och chefredaktör för Uusi Tie, prästvigd inom den ingermanländska kyrkan och lekmannaombud vid kyrkomötet i Finlands ev.lut kyrka. Han har bland annat skrivit boken ”Bibelns röda tråd”.

Henrik Perret är teol.mag och prost. Han verkade som kyrkoherde i Markus församling 1.5.1980–31.12.2005. Från 1.1.2006 var han generalsekreterare för Teologiska institutet i Finland fram till sin pensionering 31.5.2013.

Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria.” – Jesus (Joh 8:32)