Puls

kvinna med upplyfta händer

Välkommen med!

Puls är en dynamisk och modern gudstjänstgemenskap för alla åldrar och livsskeden. Om du vill växa som människa tillsammans i gemenskap med andra är detta en plats för dig.Varje söndag ordnas Barnkyrka och CoolKids i samband med gudstjänsten.

Gud är verklig. Han vill dig väl. Jesus kom hit till jorden för din skull, för att visa ett radikalt annorlunda sätt att leva och för att öppna vägen hem till Gud igen. Vad sa han? Vad ville han? Vad är det han utmanar oss till? Kom med och upptäck vad det innebär att följa Jesus idag.

Var? Petruskyrkan, Skogsbäcksvägen 15
När? Söndagar kl. 15.30. Vi ses!

Puls text, hjärtpuls TIPS: Bli kvar på kaffe efter gudstjänsten och ta var på det du hört! Ett perfekt tillfälle att träffa människor och njuta av något gott. Även pizzajatkot ibland efter gudstjänsten.

Ifall du vill höra mer, dela tankar och vara en del av gemenskapen digitalt, kom med i Facebook gruppen Puls familjen