Puls

kvinna med upplyfta händer

Välkommen med!

Puls är en dynamisk och modern gudstjänstgemenskap för alla åldrar och livsskeden. Om du vill växa som människa tillsammans i gemenskap med andra är detta en plats för dig.Varje söndag ordnas Barnkyrka och CoolKids i samband med gudstjänsten.

Gud är verklig. Han vill dig väl. Jesus kom hit till jorden för din skull, för att visa ett radikalt annorlunda sätt att leva och för att öppna vägen hem till Gud igen. Vad sa han? Vad ville han? Vad är det han utmanar oss till? Kom med och upptäck vad det innebär att följa Jesus idag.

PULS ONLINE

Vi har saknat gemenskap! Vi har upplevt att fastan iår är en tid att skala av och stanna upp i gemenskap. Istället för att fira gudstjänst via YouTube ses vi ansikte mot ansikte över Zoom för en mer avskalad gudstjänst med undervisning, bön och tillfälle att bli uppmuntrade av varandra. Kom med vare sig du är med första gången eller varit med tidigare. Vi ses på Zoom: Puls på Zoom

Meeting ID: 854 0471 3209
Passcode: 1234

PULS i vanliga fall

Var? Petruskyrkan, Skogsbäcksvägen 15
När? Söndagar kl. 15.30. Vi ses!

Puls text, hjärtpuls TIPS: Bli kvar på kaffe efter gudstjänsten och ta var på det du hört! Ett perfekt tillfälle att träffa människor och njuta av något gott. Även pizzajatkot ibland efter gudstjänsten.

Ifall du vill höra mer, dela tankar och vara en del av gemenskapen digitalt, kom med i Facebook gruppen Puls familjen