Petra-frukost

frukostbord text Petra-frukost

Bli inspirerad och njut av morgonen! Petra är en skön förmiddag för kvinnor i alla åldrar, med lyxiga smaker, inspirerande gäster och trevlig gemenskap. Kom med vare sig det är för första gången eller du varit med tidigare.

Våren 2021

24.4 kl. 10 Petra-frukost online
Välkommen med på Petra-online med temat Våren ger hopp!

Bli inspirerad och njut av din morgon! Petra är en skön förmiddag för kvinnor i alla åldrar, med lyxiga smaker och trevlig gemenskap.

Denna gång träffas vi online på Teams. Gör i ordning en tallrik med något salt och något sött − ta något du tycker smakar särskilt gott! Då vi träffas på Petra brukar vi dricka juice ur champagneglas och det kan du också göra nu om du vill. Men ingen press, din vanliga frukost räcker bra!

Församlingspastor Anne Koivula inleder träffen med att dela några tankar om hopp och glädje. Naturen vaknar till liv och hoppet spirar – vad ger dig glädje och hopp just nu? Kom med och dela dina tankar eller lyssna på andras bästa tips! Caroline Sandström fungerar som mötesvärdinna. Välkommen!

Du kommer med på Teams via länken här:Petra frukost-online

För mer info kontakta Maria Sten, / tel. 0407030344.

Kom med du också!

Tid: Kl. 10-12
Kostnad: 8€ (studerande/hemmamamma 5€)
Plats: Petruskyrkan, Skogsbäcksvägen 15