ManUp

manup-logo-001

Man Up är ett tillfälle att växa som man och som människa. Vad innebär det att vara ”en god man”? Vad är din uppgift och din kallelse under den tid som du har fått på jorden? Vad hoppas dina barn, din fru, din Gud och ditt land av dig?

Ta med en favoritdryck av valfritt slag och kom och häng med grabbarna en stund. Daniel delar lite tankar om nåt viktigt och manligt. Snacks, goda samtal, en skön stund med gänget. Vad kan väl vara bättre en helt vanlig måndagkväll? 😀

Steel sharpens steel, and one friend sharpens another. Gud (Ords 27:17)Första måndagen i månaden är grabbarnas på Café Torpet.

Vårens datum: 6.2, 6.3, 3.4, 8.5 (obs inte 1.5)


Kursen ordnas i samarbete med Arbis.
_________
[Disclaimer:] Hej! Vi tror på jämlikhet . Och visst, kön är ofta socialt konstruerat. Snäva könsroller är inte bra för nån. Därför är det säkert bra att förtydliga lite. När vi på ManUp talar om att bli en ”bra man” så är det alltså inte ”man” i motsats till ”kvinna” – utan det handlar om ”man” i motsats till ”pojke”. Att bli en ”man” handlar om att stiga in i mognad, ansvar, kallelse och uppdrag. Något som förstås är viktigt för alla, oberoende av kön. Varför finns då Man Up? Nå, ibland är det helt enkelt roligt att ses en stund med grabbarna. Dessutom: Om vi ser livet som en lagsport lyckas vi ofta bättre. Alla vinner när flera män blir bättre och tar större ansvar. Ha en bra dag!

Vänliga hälsningar,
Man Up -gänget.