Bibeldagar i Houtskär

Välkommen på Bibeldagar i Houtskär 7-11 augusti 2021

Bibeldagarna är för personer i alla åldrar och äger rum på Skärgårdsskolan, med gemenskap och uppbyggelse av Guds ord.
Årets gäst: pastor Hans Lindholm från Uppsala.
Anmälan till Petrus kansli före 22.6.

Program och resa

Enligt planerna åker vi ut till Houtskär under lördagen den 7.8. Beräknad ankomst ca 15-tiden. Kaffe serveras vid ankomst.
På tisdag kväll hålls Förbön & Tack med nattvard i Houtskärs kyrka, som avslutande programpunkt.
Onsdag morgon startar vi hemåt – somliga gör det redan tisdag kväll.

Anmälan och pris

Anmäl dig snarast möjligt, men senast 22 juni till undertecknade eller till Petrus församlings kansli tel.09-23407100. (Houtskär vill ha bindande anmälningar före midsommar.)

Priset för bibeldagarna blir såsom i fjol: 220 € för vuxna i dubbelrum och 280 € i enkelrum. Barn under 16 år betalar hälften, och barn under 3 år gratis.

Meddela alla deltagaresnamn och barnens åldrar. Glöm inte heller bort att meddela oss din e-postadress och vanlig adress samt telefonnummer. Meddela också om dietönskemål samt hur du planerar att resa: egen bil eller reguljär buss. I detta skede har vi inte planerat egen buss från Helsingfors Vi hoppas corona-situationen i augusti ska medge att lägret kan hållas.