Godhet

”Vi älskar därför att han först har älskat oss” 1 Joh 4:19

Vi som församling vill vara med och sprida godhet och glädje i vår stad på olika kreativa vis!
P.g.a. det rådande läget har godhetshelgen blivit en godhetsvår – men det är ju endast positivt. Vi kan alla finnas till för någon, vår närföretagare, en äldre dam i husbolaget eller samtalsstöd till någon släkting.

Att visa godhet behöver inte vara svårt och vi hoppas att den här helgen ska få inspirera oss som församling att bli ännu modigare i detta. Därför ordnar Petrus församling en Godhetshelg.

Petrus församling har samarbetat en tid med IMI kirken i Norge som lett godhetsprojekt i flera år, och sett flera städer förändras genom det.

Vi har förmånen att ha ledaren för Godhet Norge, Norunn Kvamme Bakkebø, med oss via Zoom den 5.5 kl. 18.30. för att berätta mer om rörelsen i Norge och vikten av godhet. Kom med på en Zoom träff där du får möjligheten att träffa Norunn Kvamme Bakkebø som är ledare för Godget Norge. Godhet Norge har blivit en rörelse som spridit sig över hela landet. Kom med på en inspirationskväll där du får ta del av Norunns tankar och möjligheten att ställa frågor om hur de gör Godhet Norge. Vi kommer även ta tid för att tillsammans fundera på hur vi kan vara med och sprida godhet i Helsingfors en tid som nu!

Mer info finns på facebook evenemanget, där även länken till zoom-evenemanget kommer. Zoom med Norunn ledare för Godhet Norge