Godhet

”Vi älskar därför att han först har älskat oss” 1 Joh 4:19

Vi som församling vill vara med och sprida godhet och glädje i vår stad på olika kreativa vis!
Godhetshelgen 3-5.4 är till för att visa kärlek till vår omgivning via olika projekt. Vad vill du göra?
Kom med på planeringstillfället 16.3  i Petruskyrkan och ge dina ideér!

Att visa godhet behöver inte vara svårt och vi hoppas att den här helgen ska få inspirera oss som församling att bli ännu modigare i detta. Därför ordnar Petrus församling en Godhetshelg.

Vi börjar med en planeringskväll den 16.3 då vi samlas för att tänka ut hur vi på olika kreativa sätt kan visa godhet i vår stad. Ta med dej dina kompisar, din hemgrupp eller kom som du är! Vi samlas och delar våra bästa idéer och hoppas på att få se ännu mera godhet sprida sig i Helsingfors.

Tanken är att vi tillsammans kommer på olika projekt som vi sedan utföra under Godhetshelgen som ordnas den 3-5.4. Godhetshelgen avslutas med Pulsgudstjänst den 5.4 kl 15:30 i Petruskyrkan, då vi berättar om vad vi fått vara med om under helgen. Välkommen med!