Alphakurs Hösten 2020

FÖRSTA TRÄFFEN 22.9!

Vad är Alpha?

Alpha är en möjlighet att samtala om meningen med livet och tron i en avslappnad atmosfär. Vi träffas 10 tisdagkvällar i Petruskyrkan, Skogsbäcksvägen 15, och funderar på teman som ”Vem är Jesus?” eller ”Varför och hur ska jag be?”.

Vad gör man på Alpha?

Vi äter middag tillsammans, lyssnar på ett föredrag om kvällens tema och sätter oss i mindre grupper och delar våra tankar om ämnet.

Vem är Alpha till för?

För alla! Inga frågor är fel och du får diskutera så mycket eller så lite du vill. Du behöver inte veta något om den kristna tron, och du är välkommen med även om du inte hör till församlingen eller kyrkan. Dyk upp första gången och testa, ingen press, kursen är kostnadsfri.

Anmäl dig redan nu eller fråga mer per e-post:

Also in english! starts 22.9

Alpha is a series of sessions exploring the Christian faith, run over ten weeks. Each talk looks at a different question around faith and is designed to create conversation. Alpha is run all around the globe, and everyone’s welcome. It runs in cafés, churches, universities, homes, bars—you name it. No two Alphas look the same, but generally they have three key things in common: food, a talk and good conversation. All the talks are in english! We also hope to have a group for internationals where you are able to participate in the discussions in english.
Sign up or ask more:for Alpha

Myös suomeksi! Alkaa 22.9

Alfa on sarja vuorovaikutteisia tapaamisia, joiden aikana tutkitaan vapaamuotoisesti kristinuskon perusteita. Ilman paineita. Ilman painostusta. Ilmaiseksi. Kaikki puheet tapahtuvat englanniksi ja tarpeen mukaan järjestämme myös suomenkielisen keskusteluryhmän. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ilta koostuu yhteisestä illalisesta, video puheesta ja keskustelusta.
Ilmoittaudu tai kysy lisää: