Alphakurs 2021

FÖRSTA TRÄFFEN 21.9!

Vad är Alpha?

Alla funderar på livet. Varför är jag här? Vad är meningen? Vad värderar jag? Alpha är en möjlighet att samtala om meningen med livet och tron i en avslappnad atmosfär. Vi träffas 10 tisdagskvällar i Petruskyrkan, Skogsbäcksvägen 15, och funderar på olika teman.

Vad gör man på Alpha?

Vi äter middag tillsammans, lyssnar på ett föredrag om kvällens tema och sätter oss i mindre grupper och delar våra tankar om ämnet.

Vem är Alpha till för?

För alla! Inga frågor är fel och du får diskutera så mycket eller så lite du vill. Du behöver inte veta något om den kristna tron, och du är välkommen med även om du inte hör till församlingen eller kyrkan. Vi ses! Anmäl dig redan nu eller fråga mer per e-post:

Also in english! starts 21.9

Alpha is a series of sessions exploring the Christian faith, run over eleven weeks. Each talk looks at a different question around faith and is designed to create conversation. Alpha is run all around the globe, and everyone’s welcome. It runs in cafés, churches, universities, homes, bars—you name it. No two Alphas look the same, but generally they have three key things in common: food, a talk and good conversation. All the talks are in english! We also hope to have a group for internationals where you are able to participate in the discussions in english. We meet 10 Tuesdays in Peruskyrkan, Skogsbäcksvägen 15. Welcome! Sign up or ask more:for Alpha

Myös suomeksi! Alkaa 21.9

Alfa on sarja vuorovaikutteisia tapaamisia, joiden aikana tutkitaan vapaamuotoisesti kristinuskon perusteita. Ilman paineita. Ilman painostusta. Ilmaiseksi. Kaikki puheet tapahtuvat englanniksi ja tarpeen mukaan järjestämme myös suomenkielisen keskusteluryhmän. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ilta koostuu yhteisestä illalisesta, video puheesta ja keskustelusta. Tapaamme 10 tiistai iltaa kl. 18 Maunulan kirkolla, Metsäpurontie 15. Ilmoittaudu tai kysy lisää: