Petrus etsii pääemäntää/ylivahtimestaria 50-80 %

Maunulan kirkko / Petruskyrkan on meidän pääkirkko. Siellä tapahtuu paljon läpi viikon.

Petruksen seurakunta etsii ylivahtimestaria/pääemäntää/tapahtumakoordinaattoria ajalle 1.5-31.12.2023. Työsuhdetta on mahdollista pidentää tämän jälkeen. Työajasta ja -tehtävistä voidaan sopia sen mukaan, mikä sopii sinulle parhaiten, 50–80 % välillä.  

Työsuhde alkaa 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan. Työ on hyvin itsenäistä ja olet itseohjautava. Vaativuusryhmä 501, palkka ja ehdot KirVESTES:n mukaan. Kielitaitovaatimuksena tyydyttävä suomen ja ruotsin kielen taito. Kielitaitovaatimuksista on mahdollista hakea vapautusta. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on arvokasta mutta ei välttämätöntä.  

Me etsimme sinua: 

  • jolla on silmää yksityiskohdille ja järjestykselle ja olet velvollisuudentuntoinen ja tarkka työssäsi 
  • jolla on kyky suunnitella ja organisoida tarjoilu suuremmissa tapahtumissa kirkossa 
  • joka osaat suunnitella, laittaa ja valmistaa yksinkertaisia aterioita 20-50 hengen ryhmille 
  • joka voit hoitaa konkreettisia ja käytännöllisiä tehtäviä mukaan lukien hieman siivousta 
  • joka voit työskennellä hyvin tiimissä meidän muiden kanssa ja olet rohkaiseva ja rakentava 
  • joka voit työskennellä joustavasti ja hyvällä asenteella palvella seurakuntaa, jolla on monipuolinen toiminta ja korkea muutostahti 
  • joka jaat seurakunnan vision ja arvot ja haluat työskennellä seurakunnassa

Työaikaprosentti 50 % 

Työtehtäviisi kuuluu itsenäisesti vastata käytännön järjestelyistä tarjoiluiden osalta seurakunnan tapahtumissa ja tilaisuuksissa: suunnittelu, ostosten tekeminen, yksinkertaisten aterioiden valmistaminen ja tarjoilu esim. yhteisissä jumalanpalveluksissa, kursseilla ja kokouksissa.

Vastuuhenkilönä seurakunnan pääkirkosta Maunulan kirkosta opit, miten talo toimii ja voit yhteistyössä kanslian kanssa tilata yksinkertaisia palveluja ja päivittäisiä tarvikkeita. Pidät yhteyttä yritykseen, joka siivoaa tilamme ja pidät huolen siitä, että tilat näyttävät hyvältä viikon aikana. Pidät huolta seurakunnan tarvikkeista, kuten posliinista, keittiötarvikkeista, sisustuksesta, valaistuksesta ja tilaat uutta tarvittaessa.

Mahdollisuuksien mukaan voit toimia myös vahtimestarina toimituksissa ja muissa tilaisuuksissa, joita järjestetään kirkossa.

kyrkvaktmästare
Vahtimestarin työ on monipuolista.

Työaikaprosentti 80 %

Työtehtäviisi kuuluu myös toimiminen vahtimestarina seurakunnan sunnuntaijumalanpalveluksissa Munkkiniemessä ja muissa jumalanpalveluksissa viikon aikana.

Hakemus

Toivomme, että olet hän, jota etsimme ja että viihdyt tässä tehtävässä! 

Olet lämpimästi tervetullut lähettämään vapaa hakemuksesi ja CV:si kirkkoherra Daniel Björkille . Lisätietoja tehtävistä antaa projektikoordinaattori Rebecka Björk, 040-9612913, tai kirkkoherra Daniel Björk, 050-432 3305.

Hakuaika päättyy 10.4.2023, kl 12.   

Petrus församling firar 10 år
Petrus on aktiivinen ja elävä ruotsinkielinen seurakunta Helsingissä. Tervetuloa mukaan!