Missionsbrunch och missionscafé

Moissionsbrunch

God mat och gemenskap men framför allt inspirerande gäster och viktiga ämnen!
Missionbrunchen är en chans att samlas för att höra mer om missionverksamheten på olika håll i världen, ställa frågot och njuta av en morgon tillsammans. Missionbrunchen är gratis men en frivillig kollekt samlas in till olika ändamål varje gång.

Missionbruncehn har paus under hösten 2020. Nästa missionsbrunch ordnas våren 2021. Vi ses då! Kolla in våra andra evenemang under tiden.

På denna sida hittar du info om kommande missionsevenemang och missionsbruncher i Petrus församling.

Motion och Mission 12.9 kl. 12 vid Peruskyrkan

Motion och mission

Häng med på en promenad i Centralparken! Vi njuter av att röra på oss samtidigt som vi understöder missionen. Promenaden går i lugn takt och passar hela familjen.
Vi startar vid Petruskyrkan 12.9 kl. 12

Insamlingsändamål: Tvål och vatten. Hygienrådgivning och hygienartiklar som tvål och rent vatten behövs nu mer än någonsin. Finska Missionssällskapets arbete förhindrar att sjukdomar sprids och förbättrar levnadsförhållandena på områden som lider av dålig hygien och brist på hälsovård.