Disciple+ Bonus kväll 12.3

Disciple21 – Restore-konferensen är Petrus församlings konferens som ordnats sju år i rad i samarbete med Studentmissionen.
Konferensen ordnades i januari 2021 som en digital konferans i 7 olika städer runt om i Finland. Vi är tacksamma att konferansen blev av och att Gud talade starkt trots att vi inte var fysiskt på samma plats.

Disciple+

Målet med konferansen ”RESTORE” är att uppmuntra oss till att ta ett steg in i det liv Gud kallar oss till. Disciple+ är ett nytt, för alla öppet, koncept där vi hoppas bli inspirerade kring vad Gud gör och samlas för en kväll av lovsång, bön och undervisning. Den första Disciple+ kvällen är 12.3 kl.19 på Youtube och Zoom. Som huvudtalare har vi igen glädjen att välkomna Tod Mcdowell som talade även på Disciple21 konferansen. Han har arbetat bl.a. med YWAM lärjungaskolan och Caleb global där han rest runt världen för att undervisa och göra lärjungar. Huvudndervisningen sker på engelska och övriga delar på svenska och finska. Vi ser fram emot att bli uppmuntrade av honom, lovsjunga, tillbe och höra vad Gud har för oss var och en.

Hur deltar jag?

Disciple+ kvällen ordnas helt digitalt med live sändning på Youtube och bön via Zoom. Sändningen startar 12.3 kl. 19 på Petrus församlings Youtube kanal. Länken hittar du här: Petrus YouTube

Ifall du vill veta mer om Disciple kan du anmäla dig till e-postlistan och vara först att höra om nya saker kring konferansen: www.disciple.fi/#joinus