Delta i gudstjänsten hemma

Fira gudstjänst med oss – hemma hos dig.

Du kan nu enkelt delta i gudstjänsten var du än befinner dig. På din dator, en surfplatta eller på din telefon. Gudstjänsten visas som direktsändning på Petrus facebook-sida, kl 10 och kl 15.30. Du kan se gudstjänsterna via länken även om du inte har ett eget facebook-konto. Du hittar oss HÄR.

Du kan även delta i TV- eller radiogudstjänsten, som du också hittar på YLE:s sidor HÄR och HÄR. Under de kommande veckorna kommer Åggelby gamla kyrka att fungera som ”gudstjänststudio” och användas av flera olika församlingar för sändning av deras gudstjänster. Sön 29.3 bandas Petrus gudstjänst för TV och YLE-arenan.

Kyrkan öppen för stillhet och samtal

Varje söndag efter gudstjänsten är Petruskyrkan öppen för stillhet och samtal. Någon av oss anställda är närvarande och tillgängliga för samtal om du önskar. Du kan även sitta själv i stillhet. Kyrkan är öppen kl 11-12.

Gudstjänsttider

Gudstjänster på nätet
10.00 Traditionell gudstjänst.
15.30 Puls-gudstjänst

Förbön och tack

Tisdag 31.3 och 14.4 kl. 19: De tvåspråkiga förbönsgudstjänsterna sänds via Facebook live. I detta undantagsläge tror vi som församling att vi är kallade till bön. Du kan sända in dina böneämnen till oss på . Mer info om förbönsgudstjänsterna: Förbön och Tack.

Gudstjänsterna kommer att visas på Petrus facebook-sida HÄR.
OBS: De söndagar som Petrus gudstjänst visas på TV har vi ingen egen streaming från Munksnäs.

Vi ses!