Ungdomar

Petrus Youth har en ny fräsch hemsida. Kolla in den HÄR.
Skriftskolan För info om skriftskolan 2017 kan du klicka HÄR.
Petrus Youth app Ladda ner vår nya app HÄR och missa inte det som händer i Petrus Youth!

Petrus Youth är Petrus församlings ungdomsarbete. I Petrus Youth ordnar vi ungdomssamlingar, utfärder, filmkvällar, hjälpledarutbildning för dem som vill bli hjälpledare på församlingens skriftskolläger, och mycket annat. Tillsammans vill vi utforska vem Gud är och vad det betyder att följa Jesus och upptäcka det liv som han erbjuder oss. Många hänger aktivt med i Petrus Youth efter sin egen skriftskola, men man behöver inte ha gått skriftskolan i Petrus församling för att vara välkommen med!

Hjälpledarutbildningen

En översikt på Petrus församlings hjälpledarutbildning för år 2016-2017 kan laddas ner härifrån. Anmälningen sker via vår nya app som för tillfället är tillgänglig till android på google play store och kan laddas ner här. En version till iOS följer snart. Alternativt är appen tillgänglig via nätet på adressen petrusyouth.fi – klicka på ikonen ”Anmäl dig!” och välj linjen som motsvarar hur många år du deltagit som hjälpledare.

För att få en mer detaljerad beskrivning om Petrus hjälpledarutbildning kan du klicka på bilden nedan. Hjälpis i Petrus

Ungdomssamlingar

Under hösten kommer det att ordnas mindre Jesus Power Night – samlingar varannan vecka. Samlingarna börjar kl. 18 på Vespervägen 12. Det kommer också att ordnas mer satsade Project Love – ungdomssamlingar ett par gånger under varje termin. Vi informerar om när vi ordnar Project Love – samlingar via facebook och instagram. Jesus Power Night

Håll koll på facebook och instagram för närmare information.

Har du frågor? Kontakta ungdomsledaren Ida-Marie Skogvik (050-5528684 eller if.lv1511212318e@kiv1511212318goks.1511212318eiram1511212318-adi1511212318).

Bäst info om oss hittar du på facebook och instagram. Facebook: Petrus Youth Instagram. petrusyouth_