Barn och familjer

Hösten är här och barnens program är igång igen! Musileken i Malm fortsätter på tisdagar och musileken i Hagasalen är på torsdagar. Anmäl dig till Petrus kansli petrus.fors@evl.fi för att vara med!

En ny babyklubb för alla med barn under ett år ordnas varannan onsdagar kl. 14-15.30! Umgänge och gemenskap, babyrytmik, prat kring olika teman och litet mellanmål. Kom med till Petruskyrkans barnrum 18.9, 2.10, 16.10, 30.10, 13.11 och 27.11. Skogsbäcksvägen 15. Ingen anmälan krävs.

Petrus barnkör är till för barn i skolåldern och anmälan tas emot till Petrus kansli, petrus.fors@evl.fi. Välkommen med!

Knattekyrkan är en fest för alla familjer och en möjlighet att träffa andra barnfamiljer, sjunga sånger och höra spännande bibelberättelser.

Efteråt äter vi lunch tillsammans!
Ta med hela familjen och bjud även vänner med, hoppas vi ses.

Kom med i PETRUS KIDZ på facebook så vet du vad som händer!
Vi ses!