Barn och familjer

Musiklek

En rolig stund för dig med barn 0-5 år. Fika efteråt.

Malms kyrka, tisdagar kl 10 med Juliana Mikkonen. (Kommunalvägen 1) Start 4.9
Hagasalen, fredagar kl 10, Juliana Mikkonen. (Vespervägen 12). Start 7.9

Petrus barnkör

Kören leds av Susanna Björkstrand i musiksalen i Hoplaxskolans Hagaenhet (Stormyrvägen 22). Onsdagar kl 13.15 för förskola–åk 2 och kl 14.15 för åk 3-5. Kom med & testa!

Barnkyrka

Barnkyrka för 3-7 -åringar och CoolKids för 8-13 -åringar ordnas under Puls-gudstjänsterna kl 16.30 i Södra Haga kyrka.

Söndagsskola under gudstjänsten i Munksnäs kyrka, söndagar kl 10.

Familjefrukost

Frukosten är en skön lördagsmorgon för alla barn- familjer. Vi ses i Hagasalen kl 9.30-11 lördag 8.9 och 8.12.

Knattekyrka

Knattekyrka i Södra Haga kyrka lördag 10.11 kl 10. En härlig stund för de små. Träffa andra familjer, sjung roliga sånger och lyssna till en spännande bibelberättelse. Sen blir det köttbullar. Passar extra bra för barn under skolåldern men alla är välkomna med!

Lillajulfest och Petrusmässa

För hela familjen! Roligt barnprogram under gudstjänsten och julgröt för alla efteråt. Södra Haga kyrka 2.12 kl 16.

Kom med i PETRUS KIDZ på facebook så vet du vad som händer!
Vi ses!