Vägen vidare – Sorgekurs

När sorgen drabbar reagerar vi alla olika. Att bearbeta sorg kan ta tid. Det hjälper att dela vandringen med andra.

Vägen vidare är en sex veckors kurs för alla som förlorat någon, nyligen eller för lång tid sedan. En livskamrat, en förälder, en vän, ett barn.

Vi börjar varje kväll med kaffe/te och tilltugg, ett kort föredrag och möjlighet till samtal i mindre grupper.

Du är varmt välkommen med som du är. Kursen är baserad på kristna värderingar men passar bra för alla oberoende av åskådning och oberoende av var du bor.

Petrus församling ordnar en sorgekurs även våren 2020. Kursen startar 12.2 kl.18, i Petruskyrkans övre sal. Kursen ordnas sex kvällar.
Anmälan till Petrus kansli. Kursen leds av kaplan Ronny Thylin och Camilla Norkko.