Rotad i Ordet

Hitta en tro som håller. En gång i månaden tar Stig-Olof Fernström, Henrik Perret och Leif Nummela oss med på en resa där vi går djupare i Bibeln. Bibeln är Guds eget ord till oss människor. Hans sanning är evig och Han vill ge oss en tro som håller också när världen vacklar. Endast i Bibeln kan vi hitta en sådan hållbar tro. Kom med på resan du också!

Vi träffas måndagar i Malms kyrka kl. 18.00. Månsas kyrka hittar du på Kommunalvägen 1, Helsingfors.

Hösten 2018:

05.11 Den Helige Andes gåvor med Leif Nummela
03.12 Välsignad vare Han som kommer i Herrens namn med Henrik Perret

Våren 2019:

22.1
25.2
18.3
22.4
13.5

Stig-Olof Fernström är en av Finlands ledande bibelkännare. Han verkade länge som kyrkoherde i Lukas församling. Under flera år var “Stiga” missionär i Senegal och översatte bibeln.

Leif Nummela är bekant för många i församlingen. Han är teol.mag och chefredaktör för Uusi Tie, prästvigd inom den ingermanländska kyrkan och lekmannaombud vid kyrkomötet i Finlands ev.lut kyrka. Han har bland annat skrivit boken ”Bibelns röda tråd”.

Henrik Perret är teol.mag och prost. Han verkade som kyrkoherde i Markus församling 1.5.1980–31.12.2005. Från 1.1.2006 var han generalsekreterare för Teologiska institutet i Finland fram till sin pensionering 31.5.2013.

Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria.” – Jesus (Joh 8:32)