Missionsbrunch och missionscafé

God mat och gemenskap men framför allt inspirerande gäster och viktiga ämnen!
Missionbrunchen är en chans att samlas för att höra mer om missionverksamheten på olika håll i världen, ställa frågot och njuta av en morgon tillsammans. Missionbrunchen är gratis men en frivillig kollekt samlas in till olika ändamål varje gång.

Hösten 2019:

Lördag 23.11 kl. 10 på café Torpet:
Kyrkan i Kina har vuxit väldigt snabbt, och det uppskattas att det idag finns mellan 60-100 miljoner kristna i Kina, trots att det inte alltid är så lätt att öppet vara kristen. Vad är orsakerna bakom kyrkans tillväxt, och hur har de kristna i Kina det idag? Kom med till Petruskyrkan på en lördagsbrunch och hör Håkan Granberg berätta mer. Vi får också höra om den pågående situationen och protesterna i Hong Kong. Anmälan till kansliet.

Teologie doktor Håkan Granberg har bott i Hong Kong och fastlandskina i cirka 30 år. Han arbetar nu vid Institutet för Sino-kristna studier i Hong Kong.

Välkomna, hoppas vi ses!

På denna sida hittar du info om kommande missionsevenemang och missionsbruncher i Petrus församling.