Learning Community Suomi


Learning Community on kaksivuotinen prosessi, joka antaa seurakuntayhteisöjen johtajille ja tiimien vetäjille valmiuksia siirtyä:
  • seurakuntatyön pyörittämisestä missionaalisen elämän luomiseen ja paikallisen liikehdinnän johtamiseen
  • vapaaehtoisten rekrytoinnista opetuslasten kasvattamiseen ja moninkertaistamiseen
  • seurakuntakävijöiden houkuttelemisesta pysyvään, uskottavaan ja yhteisölliseen ihmisten tavoittamiseen evankeliumilla
Kahden vuoden aikana on neljä kolmepäiväistä johtajien ja vastuunkantajien tapaamista, joissa edistymistä seurataan ja tuetaan, toimivia käytäntöjä ja osaamista jaetaan sekä kristittyjen yhteydessä rohkaistutaan. Opi:
  • arvioimaan seurakuntasi ja toimintaympäristösi nykyisiä ja tulevia realiteetteja
  • tekemään suunnitelma, miten seurakuntasi kasvattaa sitoutuneita, kypsiä opetuslapsia Jeesukselle ja kasvaa merkityksellisenä yhteisönä
  • määrätietoista johtajuutta, miten toteuttaa suunnitelma keskittyneesti ja pitkäjänteisesti
Learning Community -prosessi on jo usean vuoden ajan eri puolilla maailmaa auttanut yhteisöjä kuuntelemaan Jumalan ääntä ja selkeyttämään visionsa. Seurakunnat jotka ovat olleet osana tätä prosessia ovat kokeneet hengellistä sekä määrällistä kasvua, uskoon tulojen kautta.Learning Community on avoin kaikille kristillisille tunnustuskunnille.
 
Prosessi sopii myös niille seurakunnille, jotka ovat opetuslapseuden ja yhteisöllisyyden kehittämisessä pitkällä. Ne saavat mahdollisuuden syventää osaamistaan ja jakaa omia toimivia käytäntöjään muiden tueksi.Tämän LC-prosessin käytännön järjestämisestä vastaavat Petrus församling sekä opiskelija- ja koululaislähetys OPKO.
Syksyllä 2017 olemme aloittamassa uutta kahden vuoden mittaista LC-prosessia Suomessa yhteistyössä norjalaisten Agenda1 verkoston & IMI Kirkenin kanssa.

MISSÄ? Maunulan kirkossa Helsingissä (Metsäpurontie 15) 5-7.10 alkaen torstaina klo. 18:00
 
MITEN? Toivomme että osallistutte 2-5 hengen ryhmässä ja että ainakin tiimin vetäjä sekä yksi henkilö on sama koko kahden vuoden prosessin ajan. Näin takaatte että prosessi on jatkuvaa ja kehittävää. Päivät ovat intensiivisiä ja emme suosittele viidenhengen suuruisempia ryhmiä parhaimman mahdollisenryhmätyöskentelyn kannalta.
 
MAKSU? LC-prosessi maksaa 500€ per vuosi, 250€/tiimi/kerta Hintaan sisältyy: kurssi materiaalit, lounaat (pe-la), kahvia ja purtavaa.
Olemme iloisia voidessamme järjestää laadukkaan mahdollisimman prosessin ja kutsua kansainvälisiä pujia ja toivomme että näette arvoa satsata seurakuntanne tulevaisuuteen. Tiimipaikkoja on rajoitetusti ja pyydämme sitoavan ilmoituksen tiimi-johtajalta viimeistään 4.9 mennessä. Ilmoitus on sitova. Hetkellä meillä on useita ilmoittautuneita, mutta muutama paikkaa jäljellä, joten haluamme tarjoa last-chance ilmoittautuminen 18.9 mennessä.