Bibeldagar i Houtskär

Välkommen med på Bibeldagar till Houtskär!
I några år har en grupp från Petrus församling åkt till Houtskär på bibeldagar. I år ordnas Bibeldagar för hela familjen i Houtskär 10-14.8.2019. Mer info i brevet under.

Kära Vänner och tidigare Bibeldags-deltagare!

Skolan har som jag nämnde bett att få flytta våra dagar till augusti. Det beror på att de har överfullt tack vare skriftskolor, något som är viktigt för skolans ekonomi. Men i augusti finns det plats och vi är hjärtligt välkomna då. Skolan får inte längre statsunderstöd och därför är också våra bibeldagar viktiga. Hela skolans fortsatta existens står på spel. Vår närvaro kan vara med om att rädda skolan ännu ett år. Nu på vinterhalvåret har de ingen anställd utan allt sköts med frivilliga krafter.

Enligt planerna skulle vi åka ut till Houtskär under lördagen den 10.8. Vi får middag och efter den har vi vårt inledningsmöte.

På söndagen åker vi till Iniö för att delta i gudstjänsten där. Tiderna är ännu öppna, men vi räknar med att vara i Houtskär igen i god tid före kvällen. På tisdag kväll firar vi nattvardsgång i Houtskärs kyrka och det är vår sista programpunkt. Onsdag morgon startar vi hemåt – somliga gör det redan tisdag kväll.

Priset för bibeldagarna blir 220 € för vuxna i dubbelrum och 280 € i enkelrum. Barn under 16 år betalar hälften, och barn under 3 år gratis. Bussresan kostar ca 60 € tur/retur beroende på antalet resenärer.

Vänligen anmäl om Ditt deltagande före midsommaren. Meddela också om diet-önskemål samt hur Du planerar resan: egen bil eller gemensam buss. Vi återkommer till detaljerna senare.

Med önskan om Guds välsignelse i Jesu namn!
.”

Stig-Olof Fernström