Alphakurs

Alpha startar 21 sept 2017, kl 18.30
Kom med du också.

Vad är Alpha?

Alpha är en möjlighet att samtala om meningen med livet och tron i en avslappnad atmosfär. Vi träffas 11 torsdagskvällar på Café Torpet och funderar på teman som ”Vem är Jesus?” eller ”Varför och hur ska jag be?”. 18-19 november blir det dessutom en mysig övernattning på en lägergård utanför Helsingfors för den som har möjlighet.

Vad gör man på Alpha?

Vi äter god mat tillsammans och lyssnar på ett föredrag om kvällens tema. Sen sätter vi oss i mindre grupper och delar våra tankar om ämnet.

Vem är Alpha till för?

För alla! Inga frågor är fel och du får diskutera så mycket eller så lite du vill. Du behöver inte veta ett dugg om kyrkan eller den kristna tron och du är välkommen med även om du inte hör till kyrkan eller vår församling. Kom med ung som gammal. Och du behöver inte gå hela kursen, dyk bara upp första gången och testa. Ingen press och kursen kostar inget. Också finskspråkiga och engelskspråkiga är välkomna med.
Anmäl dig redan nu här eller per e-post till: if.lv1511212037e@kro1511212037jb.ak1511212037ceber1511212037

Also in english!

Alpha is a series of sessions exploring the Christian faith, run over eleven weeks. Each talk looks at a different question around faith and is designed to create conversation. Alpha is run all around the globe, and everyone’s welcome. It runs in cafés, churches, universities, homes, bars—you name it. No two Alphas look the same, but generally they have three key things in common: food, a talk and good conversation. All the talks are in english! We also hope to have a group for internationals where you are able to participate in the discussions in english.
Sign up for Alpha here.

Myös suomeksi!

Alfa on sarja vuorovaikutteisia tapaamisia, joiden aikana tutkitaan vapaamuotoisesti kristinuskon perusteita. Ilman paineita. Ilman painostusta. Ilmaiseksi. Kaikki puheet tapahtuu englanniksi ja tarpeen mukaan järjestämme myös suomenkielinen keskusteluryhmä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
Ilmoittaudu tässä.