24 timmar – Bön för 2019

Vilka drömmar har Gud för år 2019? Vilka löften kommer Han att uppfylla i ditt liv och i vår församling, stad, land och värld? Om du vill vara med och påverka hur året blir genom bön, ska du komma på 24 Timmar. Vi ber att Guds vilja ska ske och kommer nära Honom genom tillbedjan, bön och lyssnande.

24 Timmar inleds med en stund av lovsång kl. 18 på lördag i Yläsali i Södra Haga kyrka och avslutas med Puls Bönespecial kl 16.30 följande dag. Under dygnet kommer vi tillsammans att be för olika saker vid vissa klockslag. Övrig tid kan du lovsjunga, be och möta Gud på ditt eget sätt.

I länken nedan ser du vilka teman vi ber specifikt för vid vissa tider. Det går bra att titta in när det passar dig men skriv helst in ditt namn på förhand så vet vi att någon säkert är på plats under hela dygnet. Kom med och påverka genom bön!

HÄR ser du vad vi ber för under olika tidpunkter.
Se även evenemanget på facebook:www.facebook.com/events/ Ps. Är dörren låst kan du ringa 09-23407171 om ingen öppnar.

Spåra från din sida.